Grill na outdoorowy wypad? Cobb – bez dymu i bez tłuszczu

Grill Cobb jest przeznaczony do grillowania, smażenia, pieczenia i wędzenia w warunkach outdoorowych: na wycieczce, na kampingu, na jachcie. 

Grill można dotykać, przenosić i stawiać na stole w trakcie używania – obudowa nie nagrzewa się. Cobb działa na zasadzie termoobiegu. Nie spala tłuszczu i nie dymi.

CobbCobb

Producent zaleca używanie brykietów kokosowych Cobble Stone, ale równie dobrze działa na tradycyjne paliwa, np. węgiel. 

Jeden brykiet wystarcza na 2,5 godziny działania kuchenki, co umożliwia przyrządzenie kilkuskładnikowego obiadu dla paru osób w jednym czasie (np. ziemniaki, mięso i warzywa).

Cobb działa na zasadzie termoobiegu, dzięki czemu jest bardzo wydajny i energooszczędny. Sprawdzi się wszędzie tam, gdzie ważne jest bezpieczeństwo, chcemy uniknąć dymu, a grill musi zajmować mało miejsca. 

[video:http://www.youtube.com/watch?v=54xNHy7LWz8&feature=player_embedded#!]

Wszystkie produkty Cobb wykonane są z najwyższej jakości materiałów, wytrzymałych i odpornych na rdzę. Cobb Grill nie ma żadnych ruchomych części, dzięki czemu jest bezawaryjny. 

Średnica: 30 cm, waga: 4,5 kg, temperatura: do 350°C, nieprzywieralna, aluminiowa płyta do smażenia z TEFLON®. W zestawie torba do transportu. Gwarancja: 2 lata. Cena: 649 zł.

Podstawowy zestaw można rozbudowywać o składane garnki i patelnie turystyczne, pokryte nieprzywieralną powłoką KERAVIS. Wyjątkowo lekkie, trwałe i łatwe w przechowywaniu. Rozmiary: garnki O: 16, 20, 24 cm, rondle O: 20, 24, 28 cm, patelnie O: 20, 24, 28 cm. W zestawie szklane pokrywy wentylowane. Produkty można myć w zmywarce. Gwarancja: 5 lat. Cena: 495 zł

Więcej informacji na stronie: www.foodlovers.pl

Źródło: Foodlovers.pl

COMMENTS

WORDPRESS: 0